Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Цісарик О. Й. 
Розроблення технології сиру "Моцарелла" із застосуванням різних молокозсідальних Ферментів / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка, Т. Ф. Молокус // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_7
  Повний текст PDF - 289.61 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Цісарик О.
  • Мусій Л.
  • Сливка І.
  • Молокус Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Цісарик О. Й. Розроблення технології сиру "Моцарелла" із застосуванням різних молокозсідальних Ферментів / О. Й. Цісарик, Л. Я. Мусій, І. М. Сливка, Т. Ф. Молокус // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 23-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мусій Любов Ярославівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського