Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Назаренко Ю. В. 
Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська, В. В. Цигура // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_26
  Повний текст PDF - 297.736 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Назаренко Ю.
  • Кітченко Л.
  • Окуневська С.
  • Цигура В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Назаренко Ю. В. Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко, С. О. Окуневська, В. В. Цигура // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 75. - С. 120-123. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2017_19_75_26.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Назаренко Юлія Валентинівна (технічні науки)
  • Окуневська Світлана Олександрівна (технічні науки)
  • Цигура Вікторія Вікторівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського