Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Галух Б. І. 
Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворювачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів / Б. І. Галух, М. З. Паска, У. Р. Драчук, І. М. Басараб // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 165-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_37
  Повний текст PDF - 296.607 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Галух Б.
  • Паска М.
  • Драчук У.
  • Басараб І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Галух Б. І. Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворювачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів / Б. І. Галух, М. З. Паска, У. Р. Драчук, І. М. Басараб // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 165-170. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_37.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Галух Богдан Іванович (1978–) (технічні науки)
  • Драчук Уляна Романівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського