Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Янчик М. В. 
Технологія виробництва кондитерських напівфабрикатів з порошками з банану та моркви / М. В. Янчик, О. В. Драненко, О. В. Нєміріч // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 130-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_28
  Повний текст PDF - 265.984 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Янчик М.
  • Драненко О.
  • Нєміріч О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Янчик М. В. Технологія виробництва кондитерських напівфабрикатів з порошками з банану та моркви / М. В. Янчик, О. В. Драненко, О. В. Нєміріч // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 130-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Янчик Марія Володимирівна (технічні науки)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського