Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Сагайдак М. Є. 
Підбір культур мікроорганізмів для виробництва хлібного квасу / М. Є. Сагайдак, Р. О. Бліщ, В. Л. Прибильський, Т. О. Мудрак, А. М. Куц // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_19
  Повний текст PDF - 580.079 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сагайдак М.
  • Бліщ Р.
  • Прибильський В.
  • Мудрак Т.
  • Куц А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сагайдак М. Є. Підбір культур мікроорганізмів для виробництва хлібного квасу / М. Є. Сагайдак, Р. О. Бліщ, В. Л. Прибильський, Т. О. Мудрак, А. М. Куц // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 2. - С. 87-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnuftech_2016_18_2_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бліщ Роксолана Олександрівна (технічні науки)
  • Прибильський Віталій Леонідович (технічні науки)
  • Куц Анатолій Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського