Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Самілик М. М. 
Удосконалення технології м’якого кисломолочного сиру підвищенням біологічної цінності / М. М. Самілик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_9
  Повний текст PDF - 253.559 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Самілик М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Самілик М. М. Удосконалення технології м’якого кисломолочного сиру підвищенням біологічної цінності / М. М. Самілик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 33-37. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Самілик Марина Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського