Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Паска М. З. 
Технологічна оцінка якості м’яса залежно від фізіологічного стану / М. З. Паска, У. Р. Драчук, М. О. Янчева // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_4
  Повний текст PDF - 295.294 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Паска М.
  • Драчук У.
  • Янчева М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Паска М. З. Технологічна оцінка якості м’яса залежно від фізіологічного стану / М. З. Паска, У. Р. Драчук, М. О. Янчева // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Драчук Уляна Романівна (технічні науки)
  • Янчева Марина Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського