Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Власенко В. В. Вплив інуліну з топінамбуру на якість борошняних кулінарних виробів / В. В. Власенко, В. М. Криворук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 135-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_30 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Власенко В. В. Вплив інуліну з топінамбуру на якість борошняних кулінарних виробів / В. В. Власенко, В. М. Криворук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 135-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_30.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |