Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Власенко В. В. 
Вплив інуліну з топінамбуру на якість борошняних кулінарних виробів / В. В. Власенко, В. М. Криворук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 135-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_30
  Повний текст PDF - 349.103 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Власенко В.
  • Криворук В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Власенко В. В. Вплив інуліну з топінамбуру на якість борошняних кулінарних виробів / В. В. Власенко, В. М. Криворук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 135-139. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Власенко Василь Вікторович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського