Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Шведюк Д. А. 
Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсій / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, І. Г. Радзієвська, Ю. А. Мацук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 111-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_25
  Повний текст PDF - 248.901 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шведюк Д.
  • Пасічний В.
  • Радзієвська І.
  • Мацук Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шведюк Д. А. Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсій / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, І. Г. Радзієвська, Ю. А. Мацук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 111-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шведюк Дмитро Анатолійович (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Радзієвська Ірина Гіронтіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського