Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Шведюк Д. А. Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсій / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, І. Г. Радзієвська, Ю. А. Мацук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 111-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шведюк Д. А. Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсій / Д. А. Шведюк, В. М. Пасічний, І. Г. Радзієвська, Ю. А. Мацук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 111-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |