Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Мельников К. О. 
Удосконалення технології соусів емульсійного типу за рахунок використання водоростевої сировини / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, Т. С. Листопад // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 74-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_17
  Повний текст PDF - 332.794 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мельников К.
  • Колісниченко Т.
  • Мацук Ю.
  • Листопад Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мельников К. О. Удосконалення технології соусів емульсійного типу за рахунок використання водоростевої сировини / К. О. Мельников, Т. О. Колісниченко, Ю. А. Мацук, Т. С. Листопад // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 74-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_17.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Колісниченко Тетяна Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського