Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Пешук Л. В. 
Перспективи використання рослинних і тваринних білків в технології м’ясних продуктів / Л. В. Пешук, О. Я. Горбач, В. О. Бахмач // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 68-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_16
  Повний текст PDF - 342.097 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пешук Л.
  • Горбач О.
  • Бахмач В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пешук Л. В. Перспективи використання рослинних і тваринних білків в технології м’ясних продуктів / Л. В. Пешук, О. Я. Горбач, В. О. Бахмач // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 68-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Горбач Олександр Ярославович (технічні науки)
  • Бахмач Володимир Олександрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського