Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Іванова Т. М. 
Дослідження м’ясного продукту з додаванням кверцетинвмісної сировини в середовищі in vivo / Т. М. Іванова, Ю. В. Гошовська, І. Ю. Охай, Л. В. Пешук, М. С. Романенко, Р. А. Федічкіна, І. М. Шаповал // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 43-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_11
  Повний текст PDF - 263.204 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Іванова Т.
  • Гошовська Ю.
  • Охай І.
  • Пешук Л.
  • Романенко М.
  • Федічкіна Р.
  • Шаповал І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Іванова Т. М. Дослідження м’ясного продукту з додаванням кверцетинвмісної сировини в середовищі in vivo / Т. М. Іванова, Ю. В. Гошовська, І. Ю. Охай, Л. В. Пешук, М. С. Романенко, Р. А. Федічкіна, І. М. Шаповал // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 43-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського