Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Чернюшок О. А. 
Інтенсифікація холодильного оброблення дрібношматкових м'ясопродуктів / О. А. Чернюшок, В. Г. Федоров, О. І. Кепко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 161-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1%284%29__30
  Повний текст PDF - 278.34 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Чернюшок О.
  • Федоров В.
  • Кепко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Чернюшок О. А. Інтенсифікація холодильного оброблення дрібношматкових м'ясопродуктів / О. А. Чернюшок, В. Г. Федоров, О. І. Кепко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 161-166. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__30.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Чернюшок Ольга Анатоліївна (технічні науки)
  • Федоров Володимир Гаврилович (технічні науки)
  • Кепко Олег Ігорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського