Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Паска М. З. Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання / М. З. Паска, І. І. Маркович // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 107-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1%284%29__21 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Паска М. З. Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання / М. З. Паска, І. І. Маркович // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 107-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__21.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |