Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Паска М. З. 
Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання / М. З. Паска, І. І. Маркович // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 107-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1%284%29__21
  Повний текст PDF - 304.129 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Паска М.
  • Маркович І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Паска М. З. Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання / М. З. Паска, І. І. Маркович // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 107-114. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__21.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сімонова Ірина Іллівна (1987–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського