Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Паска М. З. 
Мінеральний склад м’ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилу / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 102-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1%284%29__20
  Повний текст PDF - 343.374 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Паска М.
  • Маслійчук О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Паска М. З. Мінеральний склад м’ясних посічених напівфабрикатів з додаванням люпинового борошна та дивосилу / М. З. Паска, О. Б. Маслійчук // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 102-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Маслійчук Ольга Богданівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського