Гачак Ю. Р. 
Розробка рецептур сиркових мас із кріопорошками "морська капуста" та "брокколі" та їх технологічні характеристики / Ю. Р. Гачак, Я. С. Вавричевич, Н. І. Прокопюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1%284%29__11
  Повний текст PDF - 261.351 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Гачак Ю.
  • Вавричевич Я.
  • Прокопюк Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Гачак Ю. Р. Розробка рецептур сиркових мас із кріопорошками "морська капуста" та "брокколі" та їх технологічні характеристики / Ю. Р. Гачак, Я. С. Вавричевич, Н. І. Прокопюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 53-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Гачак Юрій Романович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського