Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Галух Б. І. 
Основні нарямки формування емульсійних жирових продуктів, які володіють функціональними властивостями / Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 45-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1%284%29__10
  Повний текст PDF - 317.722 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Галух Б.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Галух Б. І. Основні нарямки формування емульсійних жирових продуктів, які володіють функціональними властивостями / Б. І. Галух // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2016. - Т. 18, № 1(4). - С. 45-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2016_18_1(4)__10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Галух Богдан Іванович (1978–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського