Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Хомич Г. П. 
Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 166-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_32
  Повний текст PDF - 297.796 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Хомич Г.
  • Левченко Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Хомич Г. П. Використання хеномелесу в технології виробництва солодких соусів / Г. П. Хомич, Ю. В. Левченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 166-174. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_32.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського