Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Басараб І. М. 
Порівняльна оцінка якості червоного м'яса, отриманого від великої та дрібної рогатої худоби / І. М. Басараб, М. З. Паска, І. С. Ромашко, Л. К. Молдаванова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 3-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_3
  Повний текст PDF - 147.703 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Басараб І.
  • Паска М.
  • Ромашко І.
  • Молдаванова Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Басараб І. М. Порівняльна оцінка якості червоного м'яса, отриманого від великої та дрібної рогатої худоби / І. М. Басараб, М. З. Паска, І. С. Ромашко, Л. К. Молдаванова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 3-6. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського