Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Суткович Т. Ю. Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції / Т. Ю. Суткович, А. Б. Бородай, І. В. Чоні // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_29 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Суткович Т. Ю. Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції / Т. Ю. Суткович, А. Б. Бородай, І. В. Чоні // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_29.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |