Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Суткович Т. Ю. 
Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції / Т. Ю. Суткович, А. Б. Бородай, І. В. Чоні // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_29
  Повний текст PDF - 1.534 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Суткович Т.
  • Бородай А.
  • Чоні І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Суткович Т. Ю. Використання інноваційних методів обробки м’ясної сировини для отримання високоякісної продукції / Т. Ю. Суткович, А. Б. Бородай, І. В. Чоні // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 141-147. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_29.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бородай Анжела Борисівна (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського