Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Страшинський І. М. 
Дослідження властивостей готових виробів з використанням функціональної харчової композиції / І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, І. В. Дубковецький, О. П. Фурсік // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_28
  Повний текст PDF - 263.027 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Страшинський І.
  • Пасічний В.
  • Дубковецький І.
  • Фурсік О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Страшинський І. М. Дослідження властивостей готових виробів з використанням функціональної харчової композиції / І. М. Страшинський, В. М. Пасічний, І. В. Дубковецький, О. П. Фурсік // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_28.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського