Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Пушка О. С. 
Теоретичні передумови технології кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв / О. С. Пушка, А. Ю. Іллючок, Ю. М. Ткачук, Т. І. Іщенко, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_23
  Повний текст PDF - 195.513 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пушка О.
  • Іллючок А.
  • Ткачук Ю.
  • Іщенко Т.
  • Нєміріч О.
  • Гавриш А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пушка О. С. Теоретичні передумови технології кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших страв / О. С. Пушка, А. Ю. Іллючок, Ю. М. Ткачук, Т. І. Іщенко, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 109-116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_23.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського