Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Пешук Л. В. 
Аналіз способів термічного обробляння на якісні показники м´ясопродуктів спеціального призначення / Л. В. Пешук, Т. М. Іванова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 96-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_20
  Повний текст PDF - 153.971 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пешук Л.
  • Іванова Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пешук Л. В. Аналіз способів термічного обробляння на якісні показники м´ясопродуктів спеціального призначення / Л. В. Пешук, Т. М. Іванова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 96-100. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пешук-Топіха Людмила Василівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського