Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Маркович І. І. Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас / І. І. Маркович, М. З. Паска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 71-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Маркович І. І. Вплив сировини на зміни жирнокислотного складу напівкопчених ковбас / І. І. Маркович, М. З. Паска // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 4. - С. 71-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_4_15. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |