Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Яценко І. В. Хімічний склад та калорійність білого і червоного м’яса курчат-бройлерів за збагачення раціону наномікроелементною кормовою добавкою "Мікростимулін" / І. В. Яценко, В. М. Кириченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 3. - С. 444-447. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_3_84 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Яценко І. В. Хімічний склад та калорійність білого і червоного м’яса курчат-бройлерів за збагачення раціону наномікроелементною кормовою добавкою "Мікростимулін" / І. В. Яценко, В. М. Кириченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 3. - С. 444-447. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_3_84.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |