Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Яценко І. В. 
Хімічний склад та калорійність білого і червоного м’яса курчат-бройлерів за збагачення раціону наномікроелементною кормовою добавкою "Мікростимулін" / І. В. Яценко, В. М. Кириченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 3. - С. 444-447. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_3_84
  Повний текст PDF - 271.839 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Яценко І.
  • Кириченко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Яценко І. В. Хімічний склад та калорійність білого і червоного м’яса курчат-бройлерів за збагачення раціону наномікроелементною кормовою добавкою "Мікростимулін" / І. В. Яценко, В. М. Кириченко // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 3. - С. 444-447. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_3_84.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Яценко Іван Володимирович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського