Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Фаріонік Т. В. 
Вплив хелатних сполук (метіонатів) на морфологічний склад туш та дегустаційну оцінку м’яса отриманого від тварин чорно-рябої м’ясної породи / Т. В. Фаріонік // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 3. - С. 423-426. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_3_80
  Повний текст PDF - 286.245 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Фаріонік Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Фаріонік Т. В. Вплив хелатних сполук (метіонатів) на морфологічний склад туш та дегустаційну оцінку м’яса отриманого від тварин чорно-рябої м’ясної породи / Т. В. Фаріонік // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 3. - С. 423-426. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_3_80.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Фаріонік Тарас Володимирович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського