Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Пасічний В. М. Властивості гідратованих функціональних харчових композицій для м’ясних фаршевих систем / В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік, К. О. Віхоть, А. В. Анісімова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 88-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1%284%29__20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пасічний В. М. Властивості гідратованих функціональних харчових композицій для м’ясних фаршевих систем / В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік, К. О. Віхоть, А. В. Анісімова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 88-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |