Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Пасічний В. М. 
Властивості гідратованих функціональних харчових композицій для м’ясних фаршевих систем / В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік, К. О. Віхоть, А. В. Анісімова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 88-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1%284%29__20
  Повний текст PDF - 208.68 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пасічний В.
  • Страшинський І.
  • Фурсік О.
  • Віхоть К.
  • Анісімова А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пасічний В. М. Властивості гідратованих функціональних харчових композицій для м’ясних фаршевих систем / В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік, К. О. Віхоть, А. В. Анісімова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(4). - С. 88-92. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(4)__20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського