Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Дерев’янко Н. П. Фізико-хімічні показники плавленого сиру з екстрактом алое / Н. П. Дерев’янко, Е. О. Баженова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(2). - С. 260-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1%282%29__53 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Дерев’янко Н. П. Фізико-хімічні показники плавленого сиру з екстрактом алое / Н. П. Дерев’янко, Е. О. Баженова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2015. - Т. 17, № 1(2). - С. 260-263. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2015_17_1(2)__53. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |