Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Грибан В. Г. 
Забійні якості та хімічний склад яловичини за збагачення раціону мікроелементами / В. Г. Грибан, Д. Ф. Милостива // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3%284%29__8
  Повний текст PDF - 1.779 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Грибан В.
  • Милостива Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Грибан В. Г. Забійні якості та хімічний склад яловичини за збагачення раціону мікроелементами / В. Г. Грибан, Д. Ф. Милостива // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Грибан Віталій Григорович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського