Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Паска М. З. 
Функціонально-технологічні показники напівкопчених ковбас із частковою заміною м’ясної сировини борошном сочевиці / М. З. Паска, І. І. Маркович, Р. Симонов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 119-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3%284%29__20
  Повний текст PDF - 3.429 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Паска М.
  • Маркович І.
  • Симонов Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Паска М. З. Функціонально-технологічні показники напівкопчених ковбас із частковою заміною м’ясної сировини борошном сочевиці / М. З. Паска, І. І. Маркович, Р. Симонов // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 3(4). - С. 119-128. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_3(4)__20.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського