Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Пасічний В. М. 
М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м’яса птиці підвищеної харчової цінності / В. М. Пасічний, Г. О. Сімахіна, А. М. Гередчук, В. В. Задорожній // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 149-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2%284%29__25
  Повний текст PDF - 825.847 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Пасічний В.
  • Сімахіна Г.
  • Гередчук А.
  • Задорожній В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Пасічний В. М. М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м’яса птиці підвищеної харчової цінності / В. М. Пасічний, Г. О. Сімахіна, А. М. Гередчук, В. В. Задорожній // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2014. - Т. 16, № 2(4). - С. 149-155. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2014_16_2(4)__25.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського