Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Паска М. З. 
Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматичних рослин / М. З. Паска, І. І. Маркович, І. О. Мартинюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3%284%29__19
  Повний текст PDF - 865.114 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Паска М.
  • Маркович І.
  • Мартинюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Паска М. З. Оптимізація рецептури нових видів напівкопчених ковбас при використанні сочевиці та пряно-ароматичних рослин / М. З. Паска, І. І. Маркович, І. О. Мартинюк // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 95-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського