Мусій Л. Я. 
Динаміка зростання кислотності вершків за різних температурних режимів їх сквашування і визрівання при виробництві кисловершкового масла / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3%284%29__17
  Повний текст PDF - 823.852 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мусій Л.
  • Цісарик О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мусій Л. Я. Динаміка зростання кислотності вершків за різних температурних режимів їх сквашування і визрівання при виробництві кисловершкового масла / Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2013. - Т. 15, № 3(4). - С. 84-89. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2013_15_3(4)__17.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського