Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Непомняща Н. О. 
Використання екстрактів спецій та прянощів у технології субпродуктових ковбасних виробів / Н. О. Непомняща, О. А. Штонда // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 254-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2%283%29__50
  Повний текст PDF - 127.459 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Непомняща Н.
  • Штонда О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Непомняща Н. О. Використання екстрактів спецій та прянощів у технології субпродуктових ковбасних виробів / Н. О. Непомняща, О. А. Штонда // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 254-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__50.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського