Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Непомняща Н. О. Використання екстрактів спецій та прянощів у технології субпродуктових ковбасних виробів / Н. О. Непомняща, О. А. Штонда // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 254-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2%283%29__50 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Непомняща Н. О. Використання екстрактів спецій та прянощів у технології субпродуктових ковбасних виробів / Н. О. Непомняща, О. А. Штонда // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2012. - Т. 14, № 2(3). - С. 254-257. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2012_14_2(3)__50. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |