Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Щебентовська О. М. 
Визначення свіжості курячого м’яса методом імпедансної спектроскопії / О. М. Щебентовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 352-358. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4%284%29__69
  Повний текст PDF - 2.27 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Щебентовська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Щебентовська О. М. Визначення свіжості курячого м’яса методом імпедансної спектроскопії / О. М. Щебентовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 352-358. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__69.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Щебентовська Ольга Миколаївна (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського