Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Козлова С. Л. Вплив режимів підготовки і введення інгредієнтів фаршевих напівфабрикатів на їх водоутримуючу здатність / С. Л. Козлова, К. В. Остролуцька // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4%284%29__16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Козлова С. Л. Вплив режимів підготовки і введення інгредієнтів фаршевих напівфабрикатів на їх водоутримуючу здатність / С. Л. Козлова, К. В. Остролуцька // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__16. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |