Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Козлова С. Л. 
Вплив режимів підготовки і введення інгредієнтів фаршевих напівфабрикатів на їх водоутримуючу здатність / С. Л. Козлова, К. В. Остролуцька // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4%284%29__16
  Повний текст PDF - 1.447 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Козлова С.
  • Остролуцька К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Козлова С. Л. Вплив режимів підготовки і введення інгредієнтів фаршевих напівфабрикатів на їх водоутримуючу здатність / С. Л. Козлова, К. В. Остролуцька // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського