Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Бірта Г. О. 
Хімічний аналіз та повноцінність білків м’яса свинини / Г. О. Бірта // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2%282%29__36
  Повний текст PDF - 1.508 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бірта Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бірта Г. О. Хімічний аналіз та повноцінність білків м’яса свинини / Г. О. Бірта // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 2(2). - С. 196-201. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_2(2)__36.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бірта Габріелла Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  • Бірта Габріела Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського