Наукова періодика України | Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | ||
Коцюмбас Г. І. Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів / Г. І. Коцюмбас, О. М. Щебентовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 208-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3%284%29__38 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коцюмбас Г. І. Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів / Г. І. Коцюмбас, О. М. Щебентовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 208-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(4)__38.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |