Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Коцюмбас Г. І. 
Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів / Г. І. Коцюмбас, О. М. Щебентовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 208-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3%284%29__38
  Повний текст PDF - 1.021 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коцюмбас Г.
  • Щебентовська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коцюмбас Г. І. Морфологічні особливості соєвих білкових продуктів, які використовують при виготовленні м’ясних напівфабрикатів / Г. І. Коцюмбас, О. М. Щебентовська // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 3(4). - С. 208-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_3(4)__38.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коцюмбас Галина Іванівна (ветеринарні науки)
  • Щебентовська Ольга Миколаївна (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського