Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Сердюков Я. К. 
Мікроструктура деяких морепродуктів, що споживаються у ресторанах японської кухні м.києва за нормальної якості та за псування / Я. К. Сердюков, О. Ю. Беспала // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 280-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2%284%29__58
  Повний текст PDF - 564.273 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сердюков Я.
  • Беспала О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сердюков Я. К. Мікроструктура деяких морепродуктів, що споживаються у ресторанах японської кухні м.києва за нормальної якості та за псування / Я. К. Сердюков, О. Ю. Беспала // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 280-282. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__58.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сердюков Ярослав Костянтинович (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського