Наукова періодика України Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького


Ощипок І. М. 
Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці / І. М. Ощипок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2%284%29__15
  Повний текст PDF - 549.336 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ощипок І.
  • Ярошевич В.
  • Пасічний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ощипок І. М. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці / І. М. Ощипок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2010. - Т. 12, № 2(4). - С. 65-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2010_12_2(4)__15.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського