Наукова періодика України | Науковий вісник Донбасу | ||
Безрученков Ю. В. Професійна культура у сфері ресторанного господарства: сутність та компоненти / Ю. В. Безрученков. // Науковий вісник Донбасу. - 2014. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvd_2014_2_2 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Безрученков Ю. В. Професійна культура у сфері ресторанного господарства: сутність та компоненти / Ю. В. Безрученков. // Науковий вісник Донбасу. - 2014. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvd_2014_2_2.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |