Наукова періодика України Науковий вісник Донбасу


Безрученков Ю. В. 
Професійна культура у сфері ресторанного господарства: сутність та компоненти / Ю. В. Безрученков. // Науковий вісник Донбасу. - 2014. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvd_2014_2_2
  Повний текст PDF - 339.081 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Безрученков Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Безрученков Ю. В. Професійна культура у сфері ресторанного господарства: сутність та компоненти / Ю. В. Безрученков. // Науковий вісник Донбасу. - 2014. - № 2. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvd_2014_2_2.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Безрученков Юрій Володимирович (педагогічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського