Наукова періодика України Науковий вісник "Асканія-Нова"


Топчій Л. І. 
М’ясні якості свиней асканійського типу української м’ясної породи / Л. І. Топчій // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2011. - Вип. 4. - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2011_4_33
  Повний текст PDF - 456.931 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Топчій Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Топчій Л. І. М’ясні якості свиней асканійського типу української м’ясної породи / Л. І. Топчій // Науковий вісник "Асканія-Нова". - 2011. - Вип. 4. - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvan_2011_4_33.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського