Наукова періодика України Advanced education


Karpova K. 
Structural and semantic characteristics of food-related neologisms in modern English / K. Karpova // Advanced education. - 2019. - № 12. - С. 206-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novocv_2019_12_29
  Повний текст PDF - 490.961 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Karpova K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Karpova K. Structural and semantic characteristics of food-related neologisms in modern English / K. Karpova // Advanced education. - 2019. - № 12. - С. 206-211. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/novocv_2019_12_29.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського