Наукова періодика України | Нирки | ||
П’ять способів для заохочення вживання корисних для нирок продуктів харчування // Почки. - 2015. - № 4. - С. 119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nirku_2015_4_20 Бібліографічний опис для цитування: П’ять способів для заохочення вживання корисних для нирок продуктів харчування // Почки. - 2015. - № 4. - С. 119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nirku_2015_4_20. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |