Наукова періодика України Нирки


П’ять способів для заохочення вживання корисних для нирок продуктів харчування // Почки. - 2015. - № 4. - С. 119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nirku_2015_4_20
  Повний текст PDF - 110.983 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Бібліографічний опис для цитування:

П’ять способів для заохочення вживання корисних для нирок продуктів харчування // Почки. - 2015. - № 4. - С. 119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nirku_2015_4_20.

  Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського