Наукова періодика України Theoretical and applied veterinary medicine


Шевчик Р. С. 
Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки сирокопчених ковбас / Р. С. Шевчик, Н. Г. Якимюк, К. Ю. Блискавка // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК. - 2018. - Vol. 6, № 2. - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2018_6_2_4
  Повний текст PDF - 421.292 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Шевчик Р.
  • Якимюк Н.
  • Блискавка К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Шевчик Р. С. Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки сирокопчених ковбас / Р. С. Шевчик, Н. Г. Якимюк, К. Ю. Блискавка // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК. - 2018. - Vol. 6, № 2. - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2018_6_2_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського