Наукова періодика України | Theoretical and applied veterinary medicine | ||
Шевчик Р. С. Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки сирокопчених ковбас / Р. С. Шевчик, Н. Г. Якимюк, К. Ю. Блискавка // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК. - 2018. - Vol. 6, № 2. - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2018_6_2_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Шевчик Р. С. Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки сирокопчених ковбас / Р. С. Шевчик, Н. Г. Якимюк, К. Ю. Блискавка // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК. - 2018. - Vol. 6, № 2. - С. 12-18. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2018_6_2_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |