Наукова періодика України Theoretical and applied veterinary medicine


Рубан Н. О. 
Якісні показники м’яса молодняку гусей за згодовування лецитину / Н. О. Рубан // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2015. - Vol. 3, № 2. - С. 96-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2015_3_2_19
  Повний текст PDF - 215.061 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Рубан Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Рубан Н. О. Якісні показники м’яса молодняку гусей за згодовування лецитину / Н. О. Рубан // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2015. - Vol. 3, № 2. - С. 96-102. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2015_3_2_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Рубан Наталія Олександрівна (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського