Наукова періодика України Theoretical and applied veterinary medicine


Куцак Р. С. 
Санітарна оцінка м’ясної сировини за різними методами дефростації у ковбасному виробництві товариства з обмеженою відповідальністю м’ясна фабрика "Фаворит плюс” міста Дніпропетровськ / Р. С. Куцак, О. Г. Прудка // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2015. - Vol. 3, № 1. - С. 117-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2015_3_1_23
  Повний текст PDF - 172.953 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Куцак Р.
  • Прудка О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Куцак Р. С. Санітарна оцінка м’ясної сировини за різними методами дефростації у ковбасному виробництві товариства з обмеженою відповідальністю м’ясна фабрика "Фаворит плюс” міста Дніпропетровськ / Р. С. Куцак, О. Г. Прудка // Науково-технічний бюлетень Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету. - 2015. - Vol. 3, № 1. - С. 117-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/ndbnndc_2015_3_1_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Куцак Римма Святославівна (ветеринарні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського