Наукова періодика України | Миронівський вісник | ||
Василенко Н. В. Фактори впливу на якість зерна та борошна нових сортів пшениці м’якої озимої. 5. Хлібопекарські властивості борошна / Н. В. Василенко, І. В. Правдзіва, Н. П. Замліла, Г. Б. Вологдіна, О. В. Гуменюк, В. Т. Колючий // Миронівський вісник. - 2018. - Вип. 6. - С. 99-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/myrbull_2018_6_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Василенко Н. В. Фактори впливу на якість зерна та борошна нових сортів пшениці м’якої озимої. 5. Хлібопекарські властивості борошна / Н. В. Василенко, І. В. Правдзіва, Н. П. Замліла, Г. Б. Вологдіна, О. В. Гуменюк, В. Т. Колючий // Миронівський вісник. - 2018. - Вип. 6. - С. 99-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/myrbull_2018_6_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |