Наукова періодика України Миронівський вісник


Василенко Н. В. 
Фактори впливу на якість зерна та борошна нових сортів пшениці м’якої озимої. 5. Хлібопекарські властивості борошна / Н. В. Василенко, І. В. Правдзіва, Н. П. Замліла, Г. Б. Вологдіна, О. В. Гуменюк, В. Т. Колючий // Миронівський вісник. - 2018. - Вип. 6. - С. 99-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/myrbull_2018_6_10
  Повний текст PDF - 501.418 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Василенко Н.
  • Правдзіва І.
  • Замліла Н.
  • Вологдіна Г.
  • Гуменюк О.
  • Колючий В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Василенко Н. В. Фактори впливу на якість зерна та борошна нових сортів пшениці м’якої озимої. 5. Хлібопекарські властивості борошна / Н. В. Василенко, І. В. Правдзіва, Н. П. Замліла, Г. Б. Вологдіна, О. В. Гуменюк, В. Т. Колючий // Миронівський вісник. - 2018. - Вип. 6. - С. 99-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/myrbull_2018_6_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Василенко Надія Василівна (сільськогосподарські науки)
  • Правдзіва Ірина Володимирівна (1985–) (сільськогосподарські науки)
  • Замліла Ніна Петрівна (сільськогосподарські науки)
  • Вологдіна Галина Борисівна (сільськогосподарські науки)
  • Гуменюк Олександр Вікторович (сільськогосподарські науки)
  • Гуменюк Олена Валентинівна (сільськогосподарські науки)
  • Гуменюк Олександр Володимирович (сільськогосподарські науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського