Наукова періодика України Молодий вчений


Юрченко С. Л. 
Обгрунтування параметрів обробки курячого філе за технології Sous Vide / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Молодий вчений. - 2019. - № 9(2). - С. 227-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_9%282%29__4
  Повний текст PDF - 548.36 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Юрченко С.
  • Колеснікова М.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Юрченко С. Л. Обгрунтування параметрів обробки курячого філе за технології Sous Vide / С. Л. Юрченко, М. Б. Колеснікова // Молодий вчений. - 2019. - № 9(2). - С. 227-231. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_9(2)__4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Юрченко Світлана Леонідівна (технічні науки)
  • Колеснікова Марина Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського