Наукова періодика України Молодий вчений


Бишева Н. О. 
Фірмовий стиль закладу громадського харчування: естетичний аспект / Н. О. Бишева // Молодий вчений. - 2019. - № 1(2). - С. 338-340. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_1%282%29__21
  Повний текст PDF - 175.144 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бишева Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бишева Н. О. Фірмовий стиль закладу громадського харчування: естетичний аспект / Н. О. Бишева // Молодий вчений. - 2019. - № 1(2). - С. 338-340. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2019_1(2)__21.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського